Vikend dveh naslovov državnih prvakov – Drž. prvenstvo Tandem (člani, članice)

By | december 24, 2018

Ponovno so kamniški kegljači in kamniške kegljačice poskrbeli za zmagovito rajanje v predprazničnem vikendu. Tokrat smo se veselili kar dvojnega naslova Tandemskih državnih članskih prvakov v moški in ženski konkurenci.

V konkurenci 24-ih parov sta v konkurenci članic svojo odlično uigranost pokazali Noemi Živkovič in Irena Koprivc, ki sta do finalnega nastopa zaneslivo premagovali svoje nasprotnice, v finalu pa sta naleteli na prav tako razpoloženo dvojico – Lamut Maja in Cvetka iz KK Bela Krajina. Finalni dvoboj je bil sicer po igrah izenačen 1:1, vendar sta bili obe igri dobljeni na dokaj veliko razliko. V dodatnih dveh lučajih, ki odločijo zmagovalca dvoboja, pa je bilo zelo napeto. po prvih dveh metih sta oba para podrla 11 kegljev v dveh metih, v naslednjem poskusu pa sta svojo srečo in odločnost v ključnem momentu pokazali prav kamniški kegljačici in se veselili naslova državnih prvakinj v Tandemu.

Bravo Irena in Noemi!

V moški konkurenci pa sta celotno konkurenco 24ih parov premagala nova državna članska prvaka v Tandemu Jure Starman in Kristjan Mijatovič, da pa so bili navijači kamniških kegljačev še bolj veseli, pa sta poskrbela Igor Zamljen in Gašper Burkeljca, ki sta uspeh Jureta in Kristjana dopolnila s 3. mestom in bronasto medaljo. V moški članski konkurenci smo imeli Kamničani kar 6 parov.

Čestitke vsem nastopajočim za borbo in super ekipni klubski rezultat!

Zavarovalnica Triglav

Calcit d.o.o.

Za več informacij pa kliknite na >>povezavo do KZS<<