Tea Repnik Državna kadetska prvakinja, Miha Uršič odličen 3.

By | november 17, 2019

Tea Repnik in Miha Uršič sta znova poskrbela za val navdušenja v KK Calcit Kamnik, saj sta s svojim kegljanjem poskrbela za odlične rezultate.

Oba sta velik delež današnjih uspehov opravila že v kvalifikacijskem delu Državnega prvenstva v kombinacji. Teja je s kvalifikacijskima nastopoma (586, 641) dobesedno deklasirala svojo konkurenco in najbližjo zasledovalko po dveh nastopih pustila za sabo za 103 podrte keglje, kar je definitivno največja razlika med prvo in drugo uvrščeno igralko do sedaj. V današnjem finalnem nastopu je ponovno pokazala odlično igro (557 podrtih kegljev) in s tretjim rezultatom dneva poskrbela za osvojitev naslova Državne kadetske prvakinje v kombinaciji in odličnega 3. mesta na Državnem prvenstvu posamezno.

Tea Repnik
Državna kadetska prvakinja v kombinaciji in 3. mesto v posamični konkurenci
Tea v družbi trenerja Grubar Francija

Miha pa se je moral v današnjem finalnem delu še precej potruditi za mesta na zmagovalnem odru. Po dveh kvalifikacijskih nastopih (562,577) je zasedal 5. mesto z minimalnim zaostankom za stopničkami, v finalnem delu pa je z rezultatom 576 podrtih kegljev in postavil odličen izziv vodilnim po kvalifikacijskem delu. Mihov rezultat je bil sicer na Državnem prvenstvu posamezno dovolj za 6. mesto, v kombinacijskem seštevku pa je uspel osvojiti odlično 3. mesto in tako izpolnil cilj, ki je bil tako zaželjen po prvih dveh nastopih.

Miha Uršič- 3. mesto v kombinaciji

Čestitke obema za odlične kegljaške rezultate!

Za več rezultatov pa kliknite na povezavo KZS