Meni Zapri

Člani kluba vabljeni na klubsko prvenstvo 2021

Tudi letos organiziramo klubsko prvenstvo KK Kamnik, na katerega vabimo vse člane in članice KK Kamnik.

Vabimo tudi vse rekreativce/ke, da se pomerijo med seboj, saj je Občinska trim liga odpovedana. Prosimo vodje sekcij OL, da obvestijo svoje člane, saj e-naslovov nimamo od vseh. Startnina je brezplačna.

Razpored tekmovanja bo obešen od jutri na oglasni deski (za info je v priponki). Vpis na razpored pomeni tudi prijavo-nastop na stezi, kamor je vsak vpisan.

PRAVILA: Vsak član ima v predtekmovanju dva nastopa 4 x 30 lučajev mešano. Drugi nastop prične tekmovalec na stezi, na kateri je končal prvi nastop. Seštevek obeh rezultatov šteje za uvrstitev. V primeru enakega rezultata odloča boljše čiščenje, zatem pa manj praznih metov.

Finale bo na sporedu v četrtek, 10.06.2021 s pričetkom ob 17:00 uri. V finale se bo uvrstilo 12 najboljših članov in 6 najboljših članic. Rekreativci nimajo finalnega nastopa. Upošteva se skupni rezultat dveh nastopov.

V primeru, da ne bo dovolj prijav pri članih (16 ali manj), si dovoljujemo pravico do zmanjšanja števila finalistov na 6 udeležencev. V tem primeru bo pričetek finala ob 18:00 uri.

Rezultati predtekmovanja in razpored finala bo objavljen v torek, 8.06.2021

Najboljši trije v vsaki konkurenci bodo prejeli pokale.

Sorodni članki