Meni Zapri

 

OBČINA KAMNIK JE NAGRADO ZA ŠPORTNE DOSEŽKE OTROK, MLADINE IN ODRASLIH V ŠPORTNIH DRUŠTVIH ZA LANSKO LETO PODELILA:

Uršič Miha

Miha Uršič je član 2. Kamniške ekipe, ki je nastopila v 2. Državni ligi. Na državnih prvenstvih nastopa v kadetski in mladinski kategoriji. Osvojil je 2. mesti na DP v sprintu in DP v tandemu mix. Na DP v kombinaciji je med posamezniki osvojil tretje mesto.

Tea Repnik

Tea Repnik je članica 1. Članske ekipe Calcit Kamnika. Med mladinkami je osvojila 1. Mesto v kombinaciji, prvo mesto z ekipo, drugo mesto v sprintu in drugo mesto v tandemu. Proglašena je bila za najboljšo kadetinjo in mladinko v Sloveniji in je tudi mladinska reprezentantka Slovenije in bo nastopila na SP v Kamniku letos avgusta.

Calcit Kamnik (mladinke)

Mladinke kamniškega kluba so na državnem prvenstvu osvojile 1. Mesto. Za ekipo so nastopale: Tea Repnik, Klara Koprivc, Tamara Pevec in Lara Šuštar.

Calcit Kamnik, člani

Člani Calcit Kamnika so v ligaškem tekmovanju državnega prvenstva zasedli 2. Mesto. Za ekipo so nastopali Franci Grubar, Miha Uršič, Matej Turk, Marko Oman, Igor Zamljen, Peter Jantol, Gašper Burkeljca, Kristjan Mijatovič, Jure Starman, Gašper Pirman in trener Franci Spruk.

Calcit Kamnik, članice

Članice Calcit Kamnika so v ligaškem tekmovanju državnega prvenstva zasedle 2. Mesto. Za ekipo so nastopale  Lidija Pirman, Noemi Živkovič, Irena Koprivc, Tadeja Kokalj, Tea Repnik, Urška Prelog Košir, Klara Koprivec in Tamara Pevec.

Foto: Kamnik Info

Sorodni članki