Meni Zapri

Kegljišče odprto že mesec dni

Po krajšem premoru, po koncu državne lige in končanih državnih prvenstvih smo pomahali v slovo sezoni 2021/2022. Za naš klub je bila zelo uspešna, saj je 1. ženska ekipa v državni ligi osvojila drugo mesto in 1. moška ekipa tretje mesto. Tudi druge ekipe niso razočarale, 3. moška ekipa je bila v tretji državni ligi prva, 2. moška ekipa je osvojila drugo mesto v drugi državni ligi in 2. ženska ekipa je končala sezono na četrtem mestu.

Kegljišče je svoja vrata po poletnem počitku odprlo 20. julija in člani so že pričeli s pripravo na novo sezono. V letošnjem prestopnem roku v našem klubu ni prišlo do igralskih sprememb, saj so v klubu ostali vsi igralci in igralke, nismo pa pozdravili nobenega novega igralca. Je pa do nekaj sprememb prišlo na trenerskih mestih. Prvo moško ekipo je prevzel Marko Oman, prvo žensko ekipo bo odslej vodil Franci Spruk. Vodenje druge moške ekipe prevzema Branko Potočnik, tretjo moško ekipo pa bo vodil Uroš Poljanšek. Še naprej bosta drugo žensko vodila Marija Ravnikar in Mirjan Mlinarič.

Vsem, ki ste spregledali objavo na spletni strani kegljaške zveze si lahko urnik tekem in tekmovalni koledar presenete ali pogledati na spodnjih dveh povezavah. Je pa prišlo v letošnji sezoni do nekaj sprememb. Državna liga se začne nekoliko kasneje, prve tekme se bodo odigrale 23. septembra. Prvi ekipi začneta letošnjo sezono 2022/2023 24. septembra in sicer na domačem kegljišču. Že danes vabimo vse navijače na tekmo ob 14.00, ko bo prva ženska ekipa igrala proti Slovenj gradcu in ob 17.00, ko bo prva moška ekipa igrala proti ekipi Rudar. Že v petek, torej 23. septembra ob 18.00 si bodo navijači lahko glasilke ogreli na tekmi druge ženske ekipe, ki bo na domačem kegljišču igrala proti ekipi Vodnjaka.

Prenos: <<Tekmovalni koledar>> in <<urnik tekem za sezono 2022/2023>>

Sorodni članki