Meni Zapri

V soboto se je s finalom najboljših iz predtekmovanja končal 16. Memorial Slavka Šuštarja st., ki ga vsako leto pred pričetkom sezone prireja Kegljaški klub CALCIT Kamnik. Posvečen je Slavku Šuštarju starejšemu, ki je s svojim dolgoletnim vestnim delom veliko pripomogel k razvoju in prepoznavnosti kluba. Vzgojil je tudi mnogo mladih kegljačev, od katerih so nekateri danes pomembni člani prvih ekip.

V tem času so klubski igralci sredi priprav na novo sezono v državnih ligah, zato je ta turnir dober pokazatelj trenutne forme igralk in igralcev. Tokrat je tekmovanje prvič potekalo v dveh enotnih kategorijah, eni za moške in drugi za ženske. Prvič smo tudi videli finale, kar je dobra rešitev, saj so tako zbrani vsi najboljši, organizator nima težav s podelitvijo nagrad. Poleg tega imajo vsi nastopajoči enake pogoje. Do pričetka tekmovanja v državnih ligah je še 12 dni. V tem času bo odigranih še nekaj prijateljskih tekem, potem pa bo šlo zares.

Pri članicah je osvojila 1. mesto Irena Koprivc s 581 podrtimi keglji, druga je bila Lidija Pirman (564), tretja pa Lea Drnovšek s 557 podrtimi keglji. Vse so članice 1. ekipe KK CALCIT Kamnik.

Pri članih je 1. mesto osvojil Gašper Burkeljca s 577 podrtimi keglji, drugi je bil Matej Turk (573), tretji pa Andraž Babnik s 572 podrtimi keglji, vsi člani KK CALCIT Kamnik. Veseli nas predvsem uspeh Andraža, ki je med najresnejšimi kandidati za prvo moško ekipo.

Po končanem tekmovanju je priznanja in nagrade najboljšim podelil podpredsednik KK CALCIT Kamnik, g. Franci Spruk.

Vsem članom kluba, ki so poskrbeli za organizacijo in nemoten potek tekmovanja, se iskreno zahvaljujemo.

Podrobni rezultati na tej povezavi <<Rezultati pokal Kamnik: memorial Slavka Šuštarja>>

Sorodni članki