6.turnir za najmlajše – naši še naprej odlično

Na 6., predzadnjem turnirju Državnega prvenstva za najmlajše je nastopilo šest članov in članic Calcita. Domen Bodlaj, Kristina Mihelčič in Manca Močnik Čevka imajo pred zadnjim nastopom, ki bo na kegljišču v Celju, praktično že medalje. Ostali so predvsem zaradi manjkajočih nastopov nekoliko slabši.

Šesti turnir je bil na našem kegljišču v Kamniku. Tako se je ponudila priložnost, da se poleg šestih, že »prekaljenih« igralcev, preizkusijo še ostali, ki sicer še ne nastopajo. Vsi naši so  zelo dobro opravili svoje nastope. Domen Bodlaj prepričljivo vodi v svoji kategoriji in je praktično že prvak, Kristina Mihelčič je trenutno na tretjem mestu in si v zadnjem nastopu še lahko pribori srebro, Manca Močnik Čevka pa že ima zagotovljeno tretje mesto. Nastopili so še: Manca Progar (5.mesto v 4.kategoriji), Aljaž Vehovec (7.mesto v 3.kategoriji) in Žiga Anžin, ki je šele dobro začel in ima le dva nastopa.

V KK Calcit Kamnik smo zelo veseli, da poleg uspehov članskih ekip in posameznikov, tudi najmlajši že dosegajo odlične rezultate.

Vabljeni vsi, ki se želite preizkusiti v tem lepem športu, naj pokličejo 041 534 028 – Franci.

Štefan Flerin

Other Articles