Težko prigarana zmaga v Slovenski Bistrici

V 12. kolu smo zopet videli nekaj odličnih predstav naših ekip. V petek so na gostovanju v Kranju še sedmič v zadnjih osmih tekmah zmagali igralci 3. moške ekipe. Istočasno so na domačem kegljišču igrale igralke 2. ženske ekipe. Kot že velikokrat to sezono so izgubile za nekaj kegljev, a verjamemo, da se bo tudi njim nasmehila sreča in bodo prišle na zmagovalne poti.

V soboto so bile na sporedu še tri tekme. Na domačem kegljišču so nekoliko nepričakovano izgubili kegljači 2. moške ekipe, a močno motivirana ekipa Škofje Loke, ki se želi izogniti izpadu iz lige, je imela tokrat dober dan. Bistveno več kegljaških oči je bilo uprtih v Maribor in Slovensko Bistrico.

Dve težki gostovanji sta minili v povsem drugačni luči. Kegljačice 1. ekipe so stežka, a povsem zasluženo premagale vedno neugodni Impol in iz Slovenske Bistrice odšle s pomembnima dvema točkama. Še posebej velja omeniti dosežek Tee Repnik, ki je s 622 podrtimi keglji postavila tudi rekord kegljišča.

Žal se kegljači 1. moške ekipe vračajo iz Maribora s porazom. Domačini so bili na enem najtežjih kegljišč v Sloveniji občutno boljši in našim niso prepustili nobene možnosti za presenečenje.

Zaradi mladinskega državnega prvenstva ta vikend ni tekem državne lige. Naši kegljači in kegljačice bodo nove poti do zmag iskali spet prihodnji vikend – 10./11. februarja.

Other Articles