Meni Zapri

Po uspešnem 1. kolu državne lige, smo pričakovali dobre nastope tudi v nadaljevanju državne lige. A že v četrtek (tekma je bila zaradi evropskih pokalov odigrana prej) so v Kranju igrali kegljači prve moške ekipe. Triglavani so upravičili vlogo favoritov in naše fante premagali z rezultatom 7:1.

Že naslednji dan sta igrali dve naši ekipi. Na domačem kegljišču so igralke druge ženske ekipe premagale igralke Vodnjaka iz Novega Mesta. Tretja moška ekipa je odšla na gostovanje k ekipi Bresta iz Cerknice, kjer so izgubili z rezultatom 6:2. Še nekoliko večji šok je sledil v soboto, ko so igralke prve ženske ekipe odšle na gostovanje k ekipi Remoplasta. Igralke iz Radelj ob Dravi so že lansko leto premagala na domačem kegljišču naše kegljačice, to pa so storile tudi tokrat in zmagale z rezultatom 7:1.

Drugo zmago za naš kegljaški klub so v 2. kolu državnih lig dosegli igralci druge moške ekipe. Na domačem kegljišču so premagali ekipo Adergasa z rezultatom 6:2.

Prihodnji teden obe naši prvi ekipi nastopata na evropskih pokalih. Ženske odhajajo v Apatin, kjer bodo nastopale na Svetovnem pokalu, fantje pa bodo nastopali v Slavonskem Brodu, kjer poteka NBC pokal. O rezultatih vas bomo obveščali sproti.

Sorodni članki