Meni Zapri

Tokrat sta v petek tekmi 5. kola odigrali kar dve naši ekipi. Na domačem kegljišču je igrala 2. ženska ekipa, ki se je dobro upirala favorizirani ekipi Krke. Na koncu se je tehtnica prevesila na stran gostij, ki so zmagale z rezultatom 5:3. So pa na drugem koncu Slovenije, na Jesenicah, svojo prvo zmago v letošnji sezoni dosegli igralci 3. moške ekipe. Z dobro ekipno predstavo so premagali ekipo Kranjske gore z rezultatom 6:2.

V soboto pa se je pričelo zares. Obe prvi ekipi sta na domačem kegljišču gostili ekipo Ljubelja. Še neporažene Tržičanke so želele podaljšati zmagovalni niz, a so naletele na zelo razpoložene Kamničanke, ki po koncu mednarodnih pokalov blestijo. Naše kegljačice so zmagale z rezultatom 6:2 in so na vrhu zdaj z enakim točkovnim izkupičkom kot Remoplast in Ljubelj. Dviguje se tudi prva moška ekipa, ki je povsem uničila kegljače Ljubelja. Na koncu so zmagali 8:0 in podrli 3.582 kegljev. Tudi oni po mednarodnih pokali dvigujejo formo, po remiju v Postojni so zdaj še zlahka premagali Tržičane.

V peti tekmi vikenda so kegljači 2. moške ekipe odšli na gostovanje v Novo mesto k ekipi Vodnjaka. Nesrečno so izgubili z rezultatom 5:3, na koncu pa je za zmago zmanjkalo vsega 8 kegljev. Kljub porazu za prvim mesto na lestvici zaostajajo za vsega eno zmago.

V 6. kolu obe prvi ekipi odhajata na gostovanje v Ljubljano, 2. in 3. moška ekipa bosta na domačem kegljišču iskali zmago proti Izoli in Lokomotivi, igralke 2. ženske ekipa pa odhajajo na gostovanje v Gorico.

Sorodni članki