Meni Zapri

Tako kot ponavadi, so tudi tokrat četrto kolo državne lige odprli igralci tretje moške ekipe. Na domačem kegljišču so v petek gostili drugo ekipo Škofje Loke in morali na koncu za vsega 15 kegljev priznati premoč gostom. Naslednji dan so na domačem kegljišču igrali tudi kegljači druge moške ekipe in s suvereno igro zmagali z rezultatom 8:0.

Iz Postojne s tremi točkami

Obe prvi ekipi sta v četrtem kolu odšli na gostovanje v Postojno. Ženska ekipa se je v zadnjih dveh sezona ravno z Postonjčankami borila za naslov državnih prvakinj. Tokrat so z odlično ekipno igro premagale gostje z rezultatom 7:1 in imajo po štirih odigranih tekmah tri zmage. Za žensko ekipo so se s Postojnčani udarili še igralci moške ekipe. Kljub temu, da so domačini na koncu podrli 88 kegljev več, sta ekipi remizirali in Kamničani so domov odnesli pomembno točko. Po štirih kolih imajo na svojem računu eno zmago in en neodločen izzid.

V petem kolu se obe prvi ekipi vračata na domače kegljišče. V soboto ob 14ih bodo ženske igrale proti ekipi Ljublja, tri ure kasneje pa se bodo z moško ekipo Ljubelja pomerili še moški.

Sorodni članki