Meni Zapri
Še preden se ta vikend nadaljuje državna liga in drugi del državnih prvenstev za mlajše kategorije, smo vam dolžni zapisati še nekaj rezultatov naših najmlajših kegljačev. Minuli vikend je namreč v Kamniku potekalo šesto kolo državnega prvenstva od I. do IV. kategorije.
Pri dečkih v I. kategoriji je Matej Zupančič podrl 260 kegljev in imel tretji najboljši rezultat dneva. Takoj za njim sta se uvrstila Mark in Zak Šućur s 195 in 181 podrtimi keglji. V II. kategoriji je Domen Bodlaj podrl 637 kegljev in dan zaključil s tretjim rezultatom, 597 kegljev je podrl Žiga Anžin in imel deseti rezultat vikenda. V III. kategoriji je Žiga Dacar svoj nastop zaključil s 418 podrtimi keglji, kar je bil tretji rezultat šestega kroga. V IV. kategoriji sta nastopila Dominik Breskvar in Vid Podjed. Dominik je imel s 480 podrtimi keglji drugi rezultat, Vid pa z nekoliko ponesrečenim nastopom in 396 podrtimi keglji trinajsti rezultat.
Pri deklicah je v I. kategoriji nastopila Evelin Burja in podrla 175 kegljev. V II. kategoriji je Manca Močnik podrla 521 kegljev (12. rezultat dneva), v III. pa je kegljala Gaja Ivančič in podrla 307 kegljev. V IV. kategoriji je nastopila Kristina Mihelčič in podrla 501 kegelj, kar je bilo dovolj za drugi rezultat tega kola.

Sorodni članki