Meni Zapri

Po kratkem premoru zaradi državnega prvenstva najmlajših selekcij se je ta vikend nadaljevala državna liga. Vse je kot ponavadi pričelo že v petek, a se ni končalo v soboto, temveč je imela 1. ženska ekipa v nedeljo še eno tekmo državne lige. To soboto, 25.11., v Poreču igrajo tekmo osmine finala lige prvakov proti KK Istra.

Ta vikend kar šest tekem

Sedmo kolo se je zopet pričelo v petek s tekmo 3. moške ekipe, ki je gostovala v Pivki. V petek so tokrat igrala tudi dekleta 2. ženske ekipe, ki so na domačem kegljišču gostile igralke Bresta. Po razburljivi končnici je fantom zmago prinesel z zadnjim metom Brane Mihajlov, žal pa so bila na kamniškem kegljišču od naših kegljačic boljše igralke Bresta.

V soboto je šlo zares, saj sta igrali obe prvi ekipi, obenem pa so na Jesenice odpotovali še igralci 2. moške ekipe. Z odlično ekipno predstavo so kegljačice 1. ženske ekipe z rezultatom 7:1 premagale ekipo Miklavža. Odlični so bili tudi igralci 1. moške ekipe, ki so z enakim rezultatom premagali ekipo Litije 2001.

Žal so bili igralci Jesenic premočan nasprotnik za 2. moško ekipo, ki bo pot do zmage iskala prihodnji vikend.

A tokrat še ne zaključujemo uspešnega kegljaškega vikenda za naš kegljaški klub. V nedeljo so imele še eno tekmo državne lige igralke 1. ženske ekipe. Tako kot fantje v petek, so tudi one v nedeljo odpotovale v Pivko. Žal so bile domačinke malenkost premočne in zmaga je za las ostala doma. Kljub temu dekleta optimistično čakajo prvo tekmo osmine finala Lige Prvakov.

Sorodni članki