Uspešno preko Postojne, sledi derbi z Ljubeljem

Še ena ovira premagana! Kegljačice 1. ekipe so na domačem kegljišču še enkrat pokazale, da z njimi ni šale. Igralke Proteusa so premagale z rezultatom 7:1 in s tem uspešno zaključile še z eno težko tekmo. Ob porazu Remoplasta so zdaj njihove najbližje zasledovalke igralke Ljubelja – ravno z njimi se bodo spopadle prihajajoči vikend.
Žal igralcem 1. moške ekipe igra ta trenutek ne steče. Na domačem kegljišču so jih igralci Proteusa premagali z rezultatom 8:0. Tudi oni prihodnji vikend odhajajo na gostovanje v Tržič, kjer bo nova priložnost za dokazovanje in zmago.
Še nekaj besed o preostalih treh ekipah. V petek so v 1.B državni ligi zahod izgubile igralke 2. ženske ekipe, a sta tokrat za njih nastopili dve mladi igralki – Maruša Cerar in Kristina Mihelčič. Novo zmago so dosegli tudi igralci 2. moške ekipe, ki so premagali drugo ekipo Taborske jame. Še vedno pa gre odlično 3. moški ekipi, ki je zmagala že sedmič zapored oziroma osmič v zadnjih devetih tekmah. Omeniti velja, da je prvič za člansko ekipo celotno tekmo odigral Vid Podjed, po kratki bolezni pa je nastopil tudi Dominik Breskvar.

Other Articles