Meni Zapri

V prvi kategoriji, kjer nastopajo deklice in dečki letnik 2014 in mlajši smo imeli tokrat enega nastopajočega. Pri dečkih v Izoli ni nastopil Matej Zupančič, a kljub enemu nastopu manj zaseda četrto mesto.

V drugi kategoriji, kjer nastopajo letniki 2013 in 2012, smo imeli v Izoli tri nastopajoče. Še naprej odlično nastopa Manca Močnik, ki je bila s 624 keglji najboljša v Izoli in je obenem tudi na prvem mestu po treh nastopih. Pri dečkih je še naprej odličen Domen Bodlaj. V Izoli je podrl 642 kegljev in je v skupnem seštevku na drugem mestu. Za vodilnim zaostaja za vsega dva keglja. V Izoli je bil odličen tudi Žiga Anžin, saj je podrl še pet kegljev več kot Domen. V skupnem seštevku je na trenutnem četrtem mestu.

V tretji kategoriji (letniki 2011 in 2010) Leon Vršnik in Martin Pestotnik nista igrala v Izoli, sta pa tam nastopali Maruša Cerar in Gaja Ivančič. Maruša je podrla 426 in Gaja 310 kegljev. Maruša je po treh nastopih na skupnem petem mestu, Gaja pa na osmem.

V četrti kategoriji, kjer nastopajo letniki 2009 in 2008, sta tokrat nastopala Kristina Mihelčič in Aljaž Vehovec. Kristina še naprej kaže odlične nastope in je s 469 podrtimi keglji v skupnem seštevku na drugem mestu. Aljaž je podrl 463 kegljev in je z nastopom manj na trenutno 16. mestu.

Sorodni članki