Z zmago korak bližje naslovu državnih prvakinj

Naslov državnih prvakinj vse bližje

Kamniške kegljačice nadaljujejo z odličnimi predstavami in drvijo proti naslovu državnih prvakinj. Tokrat so na domačem kegljišču premagale ekipo Ograjce in imajo tri kola pred koncem državne lige štiri točke prednosti pred najbližjimi zasledovalkami.

Čeprav so igralke Ograjce na lestvici šele na sedmem mestu, je šlo za sila neugodno tekmo. Za njih nastopata dve državni reprezentantki, pritisk pa z vsako zmago postaja večji. Kljub temu so se Kamničanke dobro pripravile na tekmo in niso podlegle pričakovanjem. Gostje so odpravile z rezultatom 5:3 in ubranile štiri točke prednosti pred igralkami Ljubelja. Zmaga v naslednjem kolu, odhajajo na še eno težko gostovanje k ekipi Miklavža, jim že prinaša naslov državnih prvakinj.

Pomembna tekma je čakala tudi kegljače, ki so prav tako igrali z ekipo Ograjce. Obe ekipi sta nujno potrebovali dve točki, da bi se izognili uvrstitvi na mesta, ki vodijo v nižje ligo. V napeti tekmi sta se ekipi razdelili točki, s končnim rezultatom 4:4 pa sta bili zadovoljni obe strani.

Že v petek pa so potekale kar tri tekme. 2. moška ekipa je z dobro ekipno predstavo premagala ekipo Izole, 2. ženska ekipa je doma remizirala z Gorico in 3. moška ekipa je v Ljubljani izgubila z ekipo Lokomotive.

Other Articles