Pomembna zmaga za miren zaključek sezone

Ker je bila tekma 1. ženske ekipe z Miklavžem prestavljena na sredo, smo tokrat v soboto pogledovali predvsem v Litijo, kjer so gostovali igralci 1. moške ekipe. Šlo je za sila pomembno tekmo, saj bi si z zmago vsaka ekipa že priborila miren zaključek sezone in boj za sredino prvenstvene lestvice.

Tekma se je pričela zelo nervozno in kljub boljšemu začetku naših domačini niso popuščali. Tudi z nekaj sreče, a povsem zasluženo so bili naši boljši tekmec in tekmo varno končali z rezultatom 7:1. S peto zmago v sezoni so trenutno na sedmem mestu, varno oddaljeni z mest, ki vodijo v nižjo ligo. V zadnjih dveh krogih bodo lahko bistveno bolj sproščeni in vsem dokazali, da si zaslužijo biti v zgornjem delu lestvice.

A še preden so v soboto igralci 1. moške ekipe prišli do pomembne zmage so odigrale tri kamniške kegljaške ekipe. V petek so na domačem kegljišču do zmage prišli igralci 3. moške ekipe, prav tako v petek so v Cerknici gostovale igralke 2. ženske ekipe v 1.B ligi. Izgubile so z rezultatom 8:0. V soboto je bila na domačem kegljišču le ena kegljaška tekma. 2. moška ekipa je gostila Jeseničane in jih suvereno premagala z rezultatom 6:2. Calcitovci so v 2. državni ligi-zahod na četrtem mestu in se lahko v zadnjih dveh tekmah povzpejo med najboljše tri.

Other Articles